MiJob öppnar kontor i Kungsör

MiJob, en ledande aktör inom arbetsmarknadstjänster, meddelar stolt öppnandet av sitt tredje kontor i Kungsör.

Detta utökar företagets närvaro som redan inkluderar framgångsrika kontor i Torshälla och Västerås. Det nya kontoret i Kungsör markerar en fortsatt tillväxt och engagemang för att möta arbetskraftens behov i regionen. MiJob fortsätter att erbjuda kvalitativa tjänster och skapa arbetsmöjligheter för både arbetsgivare och arbetssökande.

Företagets VD, Aziz Halimi, kommenterade expansionen:
”Vi är glada över att utöka vår närvaro i Kungsör och tror att detta kommer stärka vår förmåga att anpassa oss efter lokala arbetsmarknadsbehov. Vi ser fram emot att bidra till att forma en blomstrande arbetsmiljö i denna region."

MiJobs nya kontor i Kungsör förväntas stödja företag och arbetstagare genom skräddarsydda lösningar och expertis inom rekrytering och arbetsförmedling. Aziz delar sin vision:

”Vi vill skapa något helt nytt i branschen! Våra värderingar inkluderar trygghet, stolthet, flexibilitet och kompetens, och vi strävar efter att skapa meningsfulla arbetsrelationer och starka team.”

Felix Wall, platschef för MiJob i Kungsör, tillägger:
”Jag är otroligt glad att kunna dela med mig av nyheten att vi nu expanderar till Kungsör. Det är en spännande tid för oss, och vi ser verkligen fram emot att bli en del av denna fantastiska community. För mig personligen är det viktigt att vi på MiJob kan erbjuda något unikt till både lokala företag och arbetstagare. Vår närvaro här innebär att vi kan ge er skräddarsydda lösningar och skapa nya karriärmöjligheter som passar just era behov och förutsättningar. Som en del av KAK-regionen är vårt mål att inte bara vara närvarande, utan att aktivt bidra till regionens tillväxt och utveckling. Genom att vara lokala kan vi erbjuda stor flexibilitet och närhet, vilket gör att vi kan anpassa oss och svara snabbt på era specifika behov.
Jag ser fram emot att träffa många av er personligen och höra om era utmaningar och hur vi bäst kan stödja er. Tveka inte att ta kontakt med mig direkt om det är något ni undrar över eller behöver hjälp med."

För mer information och förfrågningar, vänligen kontakta:

  Aziz halv  

Aziz Halimi VD, MiJob

Telefon: +46 73-541 69 21

E-post: aziz@mijob.se  Felix halv  

Felix Wall Platschef, MiJob Kungsör

Telefon: +46 72-077 02 63 

E-post: felix@mijob.seBesöksadress Kungsör

Hamngatan 2
73631 KUNGSÖR

Om MiJob:

MiJob är en ledande leverantör av arbetsmarknadstjänster med en unik närvaro i Eskilstuna, Västerås och nu även i Kungsör.

Företaget strävar efter att skapa hållbara arbetsrelationer genom skräddarsydda lösningar för både arbetsgivare och arbetssökande
Datum: 2024-05-22 08:58