Tomt utrymme

Om MiJob

MiJob är specialister inom rekrytering, bemanning och jobbcoachning. Med nya metoder för transparent prissättning som gynnar alla parter, samt trygg anställning för våra konsulter, vill vi skapa något helt nytt i branschen.

Välkommen till MiJob!


MiJob drivs av Aziz Halimi och Patrik Karlsson, båda med lång branscherfarenhet och kompetens inom HR, rekrytering, bemanning och coachning. Med stort samhällsengagemang och starka rötter i föreningsliv och lagidrotter vet kollegorna hur man skapar och utvecklar starka team, där alla strävar åt samma håll.– Nu vill vi skapa något helt nytt i branschen, från transparent prissättning av alla tjänster till att vara en trygg och närvarande arbetsgivare för våra konsulter. Med differentierad, transparent prissättning baserad på erfarenhet och kompetens hos våra konsulter, erbjuder vi företag och organisationer ett digert smörgåsbord av tjänster, erfarenheter och kompetenser, berättar Aziz och Patrik."Vi vill skapa något helt nytt i branschen!"– När det gäller att skapa transparens mot våra kunder är det två saker som styr, dels hur erfarna och kunniga våra konsulter är, dels vilken kostnadsbild som vi presenterar. Våra kunder kommer att vinna på vår modell där kravspecifikationen ställs mot prisbilden så att det blir mer transparens mellan oss och företagen. Som ett exempel betalar våra kunder olika pris för konsulter med samma arbetsuppgift, baserat på om de är nyexaminerade eller har längre arbetslivserfarenhet. På så sätt tror vi att vi enklare kan hjälpa fler oerfarna personer ut arbetslivet, i ett tidigare skede. Vi tror att den här modellen kommer att skapa långsiktiga samarbeten, säger Aziz och Patrik förhoppningsfullt.Våra värderingar

Trygghet – vi skapar trygghet för våra kunder, konsulter och medarbetare.

Stolthet – våra medarbetare ska kunna känna sig stolta över vårt företag.

Flexibilitet – vi anpassar metoder och processer efter våra kunders varierande behov.

Kompetens – vi matchar rätt person mot rätt jobb, hos rätt kund.MiJob grundades 2021 och erbjuder sina tjänster till företag och organisationer.

Tomt utrymme