MiJob utökar verksamheten med kontor i Västerås!

Från och 11 oktober kommer MiJob även finnas på plats i Västerås!

 

Vår VD Aziz Halimi om utökningen:

Ett steg i rätt riktning som marknaden tidigt styrde oss mot. Vi har förfrågningar i Västerås vilket gör att vi behöver anställa mera folk och skapa en bra lokal närvaro.
Vi har egentligen letat lokaler sedan starten så när möjligheten med B26 dök upp så kändes det självklart. Det är ett modernt sätt att arbeta på och det är också något MiJob står för.

 

Vi har i och med detta en spännande höst att vänta där fler milstolpar kommer att nås. Vi har en tydlig strategi över vad vad vi vill uppnå samt när i tid det ska ske och som det ser ut i dag så ligger vi före vår tidplan vilket givetvis är glädjande. Nu ser vi fram emot att göra oss hemmastadda på B26 och få MiJob att växa ytterligare över hela Mälardalen.

 

Om B26
Ett nytt sätt att jobba, mötas och skapa. Välkommen till B26 i Västerås, en coworking-arena av högsta internationella klass. Ett helt nytt kontorskoncept där medarbetare, besökare och affärer får möjlighet att utvecklas under ett och samma tak. Ett arbetssätt som kanske inte står högt i kurs hos bakåtsträvare, men som i själva verket är framtiden

 

Läs mer om B26 här!
Datum: 2021-04-22 14:02