Nästa destination: Västerås!


Nästa destination: Västerås!

Ett viktigt och efterlängtat stopp under MiJob tillväxtresa, är Västerås. MiJob blir snart valbar som Rusta & Matcha leverantör för Västeråsare och efterfrågan har varit hög från både arbetsgivare och arbetstagare om att etablera oss i staden. Jakten på det perfekta läget gjorde att kartnålen hamnade på Trafikverkets gamla lokaler. 

 

- Valet av Västerås är naturligt. Förutom att MiJob har ett oförskämt brett kontaktnät av arbetsgivare inom olika branscher, så har dessa arbetsgivare ett stort behov av att anställa. Det är där vi kommer in i bilden, förklarar verksamhetsansvarig Teodora Yevno.

 

I de nya lokalerna kommer det vara möjligt att träffa jobbcoacher som hjälper arbetssökande att på kortast möjliga tid ta de första stegen mot sin nya framtid. Vare sig det är mot arbete eller studier stöttar motiverar och rustar vi mot rätt val. I samma lokaler kommer vi också anställa framtida MiJobare till vår bemanning och hålla intervjuer till våra rekryteringsuppdrag. Det är sannerligen en spännande och härlig tid. Inom kort kommer mer information om när vi slår på vår första kanna kaffe och öppnar upp dörrarna till MiJob andra destination.

  IMG_38611  
Datum: 2022-05-20 11:48