Rusta och Matcha

"Första steget mot din nya framtid"

Tomt utrymme

Rusta och matcha för arbetssökande – vägen till ditt framtida arbete

Hos oss på MiJob får du personlig coachning och matchning mot dina intressen när du söker jobb. Vägen dit går ibland via en lämplig utbildning. Genom trygg jobbcoachning hjälper vi dig att hitta rätt.

Tomt utrymme

Kontakta Arbetsförmedlingen via mail, möte chatt eller telefon. Dubbelkolla om du har Rusta och Matcha

Har du rätt till Rusta & Matcha, väljer du självklart MiJob som leverantör. Vi finns på följande orter
Eskilstuna: KA-10072488

Västerås:    KA-10072770

Sedan går det snabbt! Vi bjuder in till ett uppstartsmöte och vi kan påbörja resan. Målet är att hitta DIN kortaste och snabbaste väg till arbete eller studier . Hoppas vi ses!

Som partner till Arbetsförmedlingen och som leverantör av Rusta och matcha, coachar och vägleder vi dig till din nya anställning. Vi ser värdet i varje människas möjligheter, bedömer tidigare erfarenheter och kompetenser, samt stödjer dig till att se och förstå din fulla potential. För oss är du en enskild individ med egna behov och vi hjälper dig alltid utifrån dina egna förutsättningar och intressen, allt för att du ska nå dina mål. Oavsett om du är ung eller äldre, nyanländ med mindre erfarenhet, eller en tjänsteman med ett långt arbetsliv bakom dig, hjälper vi dig ut i arbetslivet igen.


"Vi hjälper dig till ditt nya jobb. Välkommen!"


 Vägen till ditt nya jobb kan exempelvis ske genom stöd att skriva eller uppdatera ditt CV och andra ansökningshandlingar, eller att stödja dig i förberedelserna inför din arbetsintervju. Vid behov hjälper vi också till att matcha dig mot passande utbildningar eller språkstudier som gör dig attraktiv på arbetsmarknaden. Vårt stöd bidrar även till att bygga upp din självkänsla igen, om den gått förlorad längs vägen.


 För oss är det viktigt att skapa förtroende och att varje person blir sedd och hörd – och känner sig trygg och välkommen till oss. Vi tror att det är extra viktigt för dig som har varit borta från arbetsmarknaden under en längre tid. Med mycket lyhördhet och stor medmänsklighet tar vi vårt uppdrag på största allvar.

Tomt utrymme

Är du arbetssökande och har rätt till Rusta och Matcha via arbetsförmedlingen?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Är du inskriven hos Arbetsförmedlingen?

Godkänner villkor

Villkor:

Att godkänna villkor och klicka på skicka intygar du att du är över 18 år och godkänner att Mijob tar del och får spara de uppgifter du fyllt i och lov att kontakta dig. Mer om Mijob personuppgiftshantering